logo

A ZYTO scan kézi bölcső

A 21. század forradalmi frekvencia alapú állapotfelmérő eszköze.

Szeretnéd tudni, hogy mit üzen a tested?

A harmonikus, boldog élethez elengedhetetlen a testünk egészsége, az érzelmi és a mentális jólét.

A ZYTO Balance 5.0 egy olyan biokommunikációs eszköz, amely pontos képet ad a szervezet aktuális állapotáról, működése a galvanikus bőrválasz technológián alapul.

A szkenner által felállított kép alapján rálátást nyerünk arra, hogy mire van szüksége a testednek és mivel tudod megtámogatni az érzelmi egyensúlyodat.

A testünk folyamatosan jelez számunkra, azonban ezeket az üzeneteket sokszor nem tudjuk értelmezni. Érzelmeink, mentális állapotunk leképeződik a testünkben, a szerveinkben és ezáltal befolyásolják a szervezetünk működését. A fizikai testünk egyensúlyvesztései pedig visszahatnak az érzelmi életünkre. Ezért elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás is.

A ZYTO scan állapotfelmérés és konzultáció segít az egység állapot helyreállításában.

Az eredményből látni fogjuk, hogy mely területek igényelnek nagyobb figyelmet, mi az, amit most érdemes megtámogatni. Így egyedi és személyre szabott ajánlatokat fogsz kapni, hogy mely illóolajoknak, esetleg táplálék kiegészítőknek örülne a tested, illetve milyen fiziológiai és mentális gyakorlatok, természetes megoldások tudnak hozzásegíteni ahhoz, hogy megérkezz a számodra ideális testi-lelki állapotba.

Valamint most egy plusz lehetőséget is igénybe tudsz venni, amelynek során kb. 300 féle élelmiszerről derül ki, hogy szervezeted számára jelenleg megfelelő-e. Ez a riport abban támogat, hogy mely élelmiszer kategóriák és mely ételek támogatnak és mi az, amit érdemes elkerülni vagy kevesebbet fogyasztani.

Kinek ajánlott a ZYTO SCAN állapotfelmérés?

A Zyto Scan mérés bárkinek ajánlott 1-99 éves korig.

Bárkinek, aki szeretne lépést tartani szervezete változásaival, szeretne választ kapni arra, hogy mit üzen a teste, keresi a válaszokat a tüneteire, keresi a legmegfelelőbb terméket, amely a legtöbb támogatást nyújtja, amennyiben nem szeretne felesleges termékeket vásárolni.

Ajánlott annak is, aki komplex megoldást keres szervezeti kilengéseire testi és lelki szinten is vagy szeretné ételérzékenységi, táplálkozási problémái mögött rejlő valós okokat feltárni.

Sok gyermeknél, a problémák hátterében fizikai, egészségügyi okok húzódnak. Vagyis ők hiába is szeretnének másképpen viselkedni, figyelni, egyszerűen nem képesek erre, tőle független okok miatt. Az okok feltárásában és a megoldásában segíthetek.

Hogyan zajlik az állapotfelmérés?

A ZYTO Balance biokommunikációs állapotfelmérés egyszerű és fájdalommentes folyamat, melynek során a kezed a kézbölcsőn pihen, és finom impulzusok által kommunikál a szervezeteddel. A ZYTO szoftver rögzíti az egyes válaszokat, és ezáltal készíti el azt a kb.15- 20 oldalas elemzést a fontosabb szerverendszerekről, területekről, fizikai, érzelmi és mentális állapotról, melyet elektronikus formában meg is fogsz kapni.

Gyermekeknél 3 hónapos kortól végezhetőek a bemérések, sok gyermeknél a problémák hátterében fizikai, egészségügyi okok húzódnak. Vagyis ők hiába is szeretnének másképpen viselkedni, figyelni, egyszerűen nem képesek erre, tőle független okok miatt. Az okok feltárásában és a megoldásában segíthetek.

Mit vizsgál a ZYTO scan?

Az emésztő-, a méregtelenítő-, a hormon- és az immunrendszer részletes elemzése biomarkerek segítségével, amely teljes képet ad az emberi test és lélek aktuális wellness állapotáról. Mindannyian vágyunk a testi-lelki harmóniára, s ehhez igyekszünk a mérések során a mindennapokban könnyen megvalósítható tanácsokat adni és esszenciákat javasolni. A test és a lélek egységének és egyensúlyi mértékének fokmérője a személyes egészség.

Mi is az a biomarker?

A biomarkerek olyan objektíven mérhető jelzőanyagok, amelyek jelenléte felhasználható az emberi szervrendszerek állapotának kimutatására. Tulajdonképpen olyan digitális jelek a ZYTO szoftverben, amelyek valós testrészeket és szervrendszereket mutatnak. Vannak olyan biomarkerek is, amelyek a testet befolyásoló elemeket, például baktériumokat, vegyszereket, élelmiszer-adalékokat vagy elektroszmogot jeleznek.

Mire ad választ a szkennelés?

A ZYTO scan egy döntéstámogató technológia, amely abban segít, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb eszközöket (illóolajokat, táplálék kiegészítőket, egyéb technikákat és módszereket) a testi-lelki harmóniánk megteremtéséhez, jólétünk támogatásához.

Amellett, hogy számos kibillentségre rámutathat nem használjuk sem diagnózis felállítására, betegségek szűrésére vagy bármilyen egészségügyi probléma kezelésére.

Mennyi időt vesz igénybe?

A mérés (10-12 perc), a kihívások és célok átbeszélése, valamint az elemzés áttekintése és a tanácsadás kb. 50 percet vesz igénybe.

Szükséges-e második alkalom?

Érdemes a méréseket 4-6 hetente megismételni, hogy mindig az aktuális állapotnak megfelelő támogatásban legyen részed.