logo

Mezoterápiás kezelések

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

letisztítás, választható: mikrodermabrázió, hidroabrázió, mezoterápia, befejező krém

Tűs mezoterápiás kezelés Vital Injector 2-vel

Vital Injector 2

Orvosi pontosságú dózis bejuttatás

A Vital Injector 2 kezelőfeje precíziós szervó dugattyúval van ellátva, amely az előre megadott mennyiségű hatóanyagot juttatja a bőrbe.

Egyenletes hatóanyag-eloszlatás

Mivel az 5 tű a kezelés alatt végig azonos távolságra van egymástól, a készülék nyomon követi a leadott lövések számát, a vákuumnak köszönhetően pedig egyértelműen látható a korábbi lövésekkel lefedett terület, az adott mennyiségű hatóanyagot Ön teljesen egyenletesen képes eloszlatni a kezelési területen.

Kevesebb fájdalom, nagyobb biztonság, még a kényes területeken is

A Vital Injector 2 tipjébe egy vákuum funkció került beépítésre, ami a bőrt állítható intenzitással szívja fel a tűszúrás előtt. Így Ön a legkényesebb területeken (akár a homlok ráncai felett, a szemhéjon, a kézfejen stb.) is dolgozhat anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy mélyebb rétegeket is megsérthet, és ezáltal nagyobb fájdalmat vagy vérzést okozhat a páciensnél.

Vital Injector 2Előtte-utána

A mezoterápia és a feltöltőanyag bevitel legújabb lehetőségeit kínálja. A kezelőgép újdonsága a fejlett fertőzés elleni mechanizmus, amely eldobható cserélhető szűrőt és cserélhető tűvédő fejet tartalmaz. A különleges kialakítású 5 tűs hatóanyag injektáló rendszer kezelőfeje vákuum segítségével emeli meg a bőrt, hogy a kényes helyeken, akár csontos területek fölött is fájdalommentes és biztonságos kezeléseket nyújthasson pácienseinek. Vital Injector 2 pisztoly kialakítása lehetővé teszi, hogy a lövés során precízen, azonos időben és azonos mennyiségben, előre beállítható ideig adagolja a hatóanyagot a bőr megfeleLő mélységébe. Ezáltal minimalizálható az anyagveszteség. hiszen nincs feleslegesen elcseppenő hatóanyag.

Kiválóan használható mezoterápiás anyagok bevitelére, drakula terápiás kezelésekhez, folyékonyabb konzisztenciájú feltöltő anyagok bejuttatására, vitaminok, terápiás koktélok, stb. egyenletes eloszlatására a bőrfelület vagy hajas fejbőr kívánatos mélységeiben.

Felhasználási terület: hatóanyagoktól függően ránccsökkentés, arcfeszesítés, arcfiatalítás, hajas fejbőr kezelése, hatóanyagoktól függően: bőrhalványítás, szeborreás bőrproblémák csökkentése, pórusok méretének csökkentése.

Apriline feltöltő anyagok ténylegesen 100% keresztkötésű, nagy tisztaságú Hyaluron Acid, és az egyedülálló A.P.R.I. egyfázisú technológia szinergiája. (kezelés 3 havonta)

Apriline Hydro

Felületi ráncok korrekciójához, a bőr hidratáltságának helyreállítására, valamint a rugalmasság fokozására.

Apriline Mezoterápia

Szabadalmaztatott CHAC technológiára épülő eljárás, amely keresztkötött szerkezetű hyaluronsav rendszert alkot, a hosszútávú és kiváló eredmények érdekében. Hyaluron sav, peptidek, aminosavak, vitaminok, növényi kivonatok és ásványi anyagok optimális kompozíciója. (Kezelés 1 havonta)

Apriline Skin Lene (+25)

Mélyhidratálás, finom ráncok, egészséges bőrszín helyreállítása, pigmentációs és vaszkuláris integritás, öregedés elleni faktor, önmegújulás.

Apriline Line (+45)

Anti-aging hatás, ránc csökkentés, face-lifting, bőrtónus és rugalmasság fokozás, bőrszín, mélyhidratálás, pigmentációs és vaszkuláris integritás.

Apriline Hair Line

Hajvesztés megállítása, hajhagymák megerősítése, visszanövése, hajminőség helyreállítása, idő előtti színvesztés, sebo-reguláció.

Virág

Alkalmazási lehetőségek (hatóanyagtól függően)

 • ránccsökkentés
 • arcfeszesítés
 • arcfiatalítás
 • hajas fejbőr kezelése
 • bőrhalványítás
 • szeborreás bőrproblémák csökkentése
 • pórusok méretének csökkentése

Előnyök

 • fejlettebb fertőzés elleni védelem a cserélhető szűrővel
 • esetleges szennyeződések kiszűrése, az eltömődés lehetőségének csökkentése
 • precíz hatóanyag eloszlatás
 • pontosan kontrollálható dózis
 • minimális anyagveszteség
 • kevesebb fájdalom
 • a legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések
 • új kezelési lehetőségek (pl. dekoltázs feltöltés)

AMPULLÁK – MEZOTERÁPIÁS ANYAGOK

MEZOTERÁPIÁS ANYAGOK

A CLINICCARE mezoterápiás termékei 8 ml-es ampullás kiszerelésben kaphatók. Az anyagok bármilyen mezoterápiás eljárással (tűvel, elektroporációval, ultrahanggal vagy akár iontoforézissel) bevihetők.

EGF REFRESH BŐRFIATALÍTÓ, RÁNCTALANÍTÓ AMPULLA – 8ml

EGF REFRESH BŐRFIATALÍTÓ, RÁNCTALANÍTÓ AMPULLA – 8ml

Aktív ránctalanító és revitalizáló hatóanyagokkal teli analitikai tisztaságú koktél. A magas hialuronsav tartalom növeli a bőr hidratáltságát, megerősíti a kollagén és elasztin struktúrát.

EGF GLOW BŐRFIATALÍTÓ, PIGMENTRENDELLENESSÉG ELLENI AMPULLA – 8ml

EGF GLOW BŐRFIATALÍTÓ, PIGMENTRENDELLENESSÉG ELLENI AMPULLA – 8ml

Orvosi tisztaságú, pigmentfolt és öregedés elleni revitalizáló mezoterápiás szérum. Aktív lifting és antioxidáns összetevőkkel. Csökkenti a hiperpigmentációt, növeli a hidratáltságot és határozott kontúrt ad az arcnak.

EGF TIGHT BŐRFIATALÍTÓ, RÁNCTALANÍTÓ AMPULLA – 8ml

EGF TIGHT BŐRFIATALÍTÓ, RÁNCTALANÍTÓ AMPULLA – 8ml

Steril ampulla a ráncok ellen. A komplex összetevőknek köszönhetően láthatóan csökkennek az öregedés jelei. Antioxidánsok gátolják a szabadgyökök felszabadulását. Segíti a mélyebb rétegek hidratálását is, ennek köszönhetően a bőr fiatalosabb és kontúrosabb lesz.

HAIR ENERGY HAJ AMPULLA – 8ml

HAIR ENERGY HAJ AMPULLA – 8ml

Orvosi tisztaságú mezoterápiás szérum a hajas fejbőr kezelésére. Megelőzi a hajhullást és ösztönzik az új hajszálak növekedését, javítva a haj minőségét. Hatóanyagai szinergikusan működnek; életre keltik a hajhagymákat, javítják a vérkeringést. Antioxidánsok, gyulladáscsökkentő anyagok orvosolják a fejbőr problémáit, megerősíti a hajszálakat, ezáltal egészséges hajat eredményez. Táplálja és hidratálja a fejbőrt, serkenti és erősíti a hajhagymákat.