logo

Férfi arckezelés

16 éves kor felett

mikor érdemes igénybe venni

Arckezelést érdemes igénybe venni, ha tisztítás esedékes, vagy bőrprobléma esetén, mint a ráncok, pigmentfoltok megjelenése, aknék, pattanások, rosacea, vagy zsíros, problémás bőr esetén.

Valamint relaxáló, hidratáló férfi arckezelésekre is érdemes bejelentkezni, amikor kimondottan nagy hatóanyagtartalmú készítmények kerülnek a bőrbe, ezzel intenzív táplálást biztosítva kellemes időtöltés keretében. Andi elmondta nekünk, ő milyen arcápolási szolgáltatásokat javasol férfi vendégek számára.

Rendszeres arckezelés, tisztítás, hidratálás és anti-aging, amire minden férfi arcbőre szomjazik. Nagyon is kijár a férfiaknak is a szép, ápolt, egészséges bőrkép, hogy ők is jól érezzék magukat a mindennapokban. Mindezt igénylik is, mert sokan hiúak az arcukra, ami elengedhetetlen az ápolt, igényes megjelenéshez.
A férfiak legnagyobb része tisztító arckezeléssel és anti-aginggel keresnek meg, amikkel kapcsolatban gyönyörű eredmények születtek.

Senior kezelés

Kifinomult Urak kezelése EGF Pure Gyulladáscsökkentő termékcsaláddal.

 • Sokan küzdenek azonban gyulladásos tünetekkel, pattanásokkal, komedókkal, mitesszerekkel, és ők bizony tudják, hogy milyen nehéz a küzdelem a hibátlan bőrért. Számukra dolgozták ki a ClinicCare szakemberei a multifunkcionális termékek gyulladás elleni X3M EGF PURE termékvonalát. az alacsony molekulatömegű hyaluronsav segíti a szöveti gyógyulást és a mikroorganizmusok elleni védő barrier felállítását.
 • A Centella Asiatica felgyorsítja a sérült szövetek gyógyulását, minimalizálja a hegesedést.
 • A Portulaca Oleracea kivonat gyulladás-csökkentő hatású, valamint csökkenti a bőr irritációt.
 • A Houttuynia Cordata kivonat pedig méregtelenítő, vírusölő és antibakteriális hatással bír.

Gentleman kezelés

A férfi, akinek az eredmény mellett fontos a kényeztetés az EGF Glow Pigmentfolt elleni termékcsaláddal.

Hiperpigmentáció elleni összetevőkkel a ragyogó és makulátlan bőrért. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolják a melanin szintézist. Kíméletesek a bőrrel, nem halványítanak, hanem biztosítják az egységes tónust. A kezelést teljeskörűvé a pigmentfolt elleni maszk használata teszi.

Gavallér kezelés

EGF Refresh Anti-aging termékcsaládot a stílusos Úriemberek számára ajánlom akik finomak és gyengédek .

Nagy koncentrációban tartalmaznak olyan aktív összetevőket, amelyek segítenek visszanyerni, illetve megőrizni a bőr hidratáltságát. Ehhez az aktív hatóanyagok létfontosságúak:

 • Hyaluronsav (LMWHA 5 nm) – A bőr természetes összetevője, saját tömegénél 1000-szer több vizet képes megkötni.
 • Sodium PCA – A bőr fontos alkotóeleme, védi a bőrsejteket a kiszáradástól.
 • Betaine – Extra hidratálást nyújt a bőrnek.
 • Glycerin – Természetes bőrkomponens, segít fenntartani a külső bőrbarriert, védelmet nyújt a kiszáradás és hámlás ellen.

Zeusz Kezelés

Azok erős férfiak számára, akik villámgyors kezelésre vágynak.

 • Letisztítás tonizálás peelingezés után Rádiofrekvenciás kezelés után CARBOXI KEZELÉS (így a megnövekedett oxigénszint) javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást, elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Ugyanolyan ajánlott a problémás, élettelen, fáradt fakó bőröknek, mint anti-aging kezelésekbe.
 • A bőr oxigénszintjének fokozása érdekében a ClinicCare olyan megoldást talált, amely a test saját erőforrásait használja fel ennek érdekében. Ennek az eljárásnak a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe ezzel növelve a sejtek oxigénellátását. De hogyan?
 • A sejtekhez az oxigént az erekben lévő vörösvértestek hemoglobinja szállítja a tüdőből. Amikor nő a bőrben a CO2 szint, a hemoglobin ezt érzékeli, és ennek hatására több oxigént ad le.

Lord Cleaning Tisztító kezelés

letisztítás, hidroabrázió, arc-nyak-dekoltázs masszázs, felpuhítás gőzzel, tisztítás, mezoterápia, összehúzó pakolás, befejező krém

President Cleaning Tisztító kezelés

letisztítás, hidroabrázió, arc-nyak-dekoltázs masszázs, felpuhítás, hidrodermabráziós tisztítás savakkal, mezoterápiás arckezelés, összehúzó pakolás, befejező krém