logo

Törzsvendég program

Kedves Törzsvendégem!

Mindig örömteli esemény számomra Önt, mint Törzsvendégemet Orangerie Daniella narancsos kertemben üdvözölni.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával és évek óta az Orangerie kozmetikát választja feltöltődés helyszínéül.

Hűségéért és bizalmáért cserébe készítettem egy olyan programot mely reményeim szerint Önnek is olyan örömet fog okozni, mint amilyen nagy örömmel és lelkesedéssel azt létrehoztam.

Fogadja sok szeretettel névre szóló törzsvendég kártyáját, amellyel olyan előnyöket élvezhet a narancsos kertemben, amely csak egy kitüntetet vendégkör számára elérhető!

Szeretettel várom Orangerie Kozmetikámban.

Kubik Daniella

kozmetikus

A kártyahasználattal kapcsolatos további információkért kérem, olvassa el a Hűségprogram tájékoztatót!

Mi a hűségprogram?

Az Orangerie kozmetika hűségprogrammal kedveskedik a narancsos kert törzsvendégeinek . A program értelmében Orangeria kozmetika egyéni törzsvendégei költéseik alapján százalékos mértékű kedvezményre,valamint különleges kiváltságok igénybevételére jogosultak a jövőbeni foglalásaikból.

Hogyan lehet bekerülni a hűségprogramba?

A hűségprogram tagja lehet minden természetes személy, aki az Orangerie kozmetikában minimum 300.000ft-ot elköltött. A törzsvendégprogramba való bekerülés a költésszint elérését követően automatikusan megtörténik, igénylésére nincs szükség. Amennyiben a vendég mégsem tart igényt a szabályzat szerint neki járó kedvezményre, illetve törzsvendégprogramunkban nem kíván részt venni, ügy azt írásban jogosult jelezni az orangerie92@gmail.com

Apró figyelmességek, kitüntető megkülönböztetés.

Törzsvendégeim a legfontosabb ékkövei kozmetikámnak. Azt szeretném, ha minden vendégemet méltóképpen honorálhatnám mind azt a hűséget és bizalmat, melyet orangerie kozmetikám felé kinyilvánítanak. Ezért a jövőben is fáradathatatlanul azon leszek, hogy ne csak kézzel fogható, számszerűsíthető előnyök legyenek számunkra azok az érvek, amiért visszatérnek hozzám. Barátságos nyugodt légkört teremtve igyekszek apró figyelemségekkel, meglepetésekkel és előnyökkel még otthonosabbá, pihentetőbbé, feledhetetlenné tenni a nálam töltött időt.

Ha a programmal vagy a kártyával kapcsolatosan bármilyen kérdése lenne, kérjük, forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

További tudnivalók

A törzsvendégprogramban való részvétel számtalan előnyt biztosít a kártyatulajdonos számára. Vannak azonban kivételt képező szolgáltatások, amelyekre a kedvezmény nem vonatkozik.

 • Ajándékutalvány vásárlása
 • Akciós bérletvásárlások
 • Akciós kozmetikai krémek, termékek vásárlása

Amennyiben Ön a Narancsos kertben tartózkodása alatt éri el a következő kedvezmény szintet, abban az esetben az emeltebb kedvezmény a következő foglaláskor érvényesíthető először. Az Orangerie Gold prémium clubhoz kapcsolódó kedvezmény nem vonható össze más, egyéb címen adott/adható jogosító kedvezménnyel. Amennyiben Ön más kedvezményre jogosító kártyával, kuponnal is rendelkezik, akkor az Ön számára legkedvezőbb lehetőséget fogjuk alkalmazni, magasabb kedvezmény szint életbe léptetésével. Az így kifizetet, kedvezménnyel csökkentett végösszeg is tovább gyarapítja az összköltését. Az ezzel kapcsolatos egyéb rendelkezésekről a mindenkori Orangerie Gold prémium club szabályzat ad iránymutatást, melyről a honlapunkról tájékozódhat.

Vendégeim hűsége és szeretete az Orangerie kozmetika legfontosabb ékköve, ezért arra törekszek, hogy minden vendégem különleges élményekben részesüljön, és méltóképpen honoráljam azt a bizalmat és hűséget, amelyet Orangeria kozmetika és felém kinyilvánítanak. Orangeria Gold Premium Club tagként szeretném nemcsak kézzelfogható, számszerűsíthető előnyöket kínálni vendégeimnek, hanem kitüntető figyelemmel, exkluzív, apró figyelmességekkel, meglepetésekkel még meghittebbé, pihentetőbbé, feledhetetlenné tenni a nálam töltött időt.

Orangerie Prémium Gold törzsvendég csomag tartalma:

 • Névnapi kedvezmény otthonápolási krémekből 10%
 • Kezelésekhez Kávé vagy Tea szeánsz jár
 • Kozmetikai prémium Gold bekészítés
 • „Angyali üzenet” – exkluzív törzsvendég promóció
 • Prioritás a várólistán
 • Születésnapi kedvezmény 20%
 • „Angyali útravaló”
 • Saját névre szóló törölköző, papucs, lepedő és köntös szett
 • Privát időpontfoglalás
 • Térítésmentes Aktuális Szóróanyagok a legújabb trendekről
 • Személyre szóló Karácsonyi csomag